Είμαι Λυκόπουλο 0

Ερασιτεχνικές Ασχολίες 5

Οι Ερασιτεχνικές Ασχολίες

Κάθε Λυκόπουλο, αφού δώσει, την Υπόσχεση του και ανάλογα με τις προσωπικές του ικανότητες και κλίσεις μπορεί, μετά από ενασχόληση σε ένα η περισσότερα αντικείμενα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΙΩΝ, να παρουσιάσει δείγματα της εργασίας του στους Βαθμοφόρους και στα άλλα παιδιά της Αγέλης του. Αν αυτά κριθούν ικανοποιητικά του αναγνωρίζεται η προσωπική δημιουργία στο σχετικό αντικείμενο και του απονέμεται ειδικό βεβαιωτικό. Συγκεντρώνοντας το Λυκόπουλο τρία (3) ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ σε διαφορετικά αντικείμενα του ίδιου ΤΟΜΕΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, του απονέμεται το αντίστοιχο Διακριτικό, που φέρει στη στολή του.

Ηλεκρονικές Υπηρεσίες 0

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Αττικής, με την συμπαράσταση και τη συνεργασία της Microsoft Ελλάς, δημιούργησε ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την επικοινωνία, την αποθήκευση και την συνεργασία που προσφέρονται στο σύνολο του προσκοπικού δικτύου της περιφέρειάς μας και όχι μόνο. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών το ονομάσαμε Προσκοπικό Email.

 

Τι είναι το Προσκοπικό μου Email

Το MyMail @ peda.gr παρέχει στο σύνολο των προσκόπων (λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι, μέλη του δικτύου, κλπ) ένα δωρεάν λογαριασμό email 50GB εφ’ όρου ζωής, διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο 15GB, τη δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών, τον προγραμματισμό γεγονότων, τη δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (instant messaging) και πολλά άλλα!

 Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στην υπηρεσία

 

 


 

 

Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (Outlook) 18

outlookΕίναι η βελτιστοποιημένη και επαγγελματική εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόμοιο με αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας σας.

Για το λόγο αυτό έχετε στη διάθεσή σας 50 GB αποθηκευτικό χώρο για τα εισερχόμενα μηνύματά σας, υποστήριξη μέχρι 50 MB για τα συνημμένα αρχεία.

Υποστήριξη όλων των ευρέως χρησιμοποιούμενων φυλλομετρητών τόσο για το PC όσο και το Mac και περιλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη για το Safari, Firefox και Internet Explorer.

Επιπλέον πολλές δυνατότητες, όπως βιβλίο διευθύνσεων, ημερολόγιο, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (instant messaging).

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στην υπηρεσία

 


 

Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου 8

settings

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την ρύθμιση των εφαρμογών διαχείρισης ηλεκτρονικών μηνυμάτων (Email clients).

Έχουμε προσπαθήσει να καλύψουμε όλες τις πιθανές εφαρμογές σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

 


 

Σύστημα Ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger 8

messanger

Με το Messenger μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και να μιλάτε σε πραγματικό χρόνο, με συνομιλία μέσω βίντεο.* Επιπλέον, με το Messenger μπορείτε να βλέπετε τις δραστηριότητες των φίλων σας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

  


 

Αποθηκευτικός χώρος (SkyDrive) 0

skydrive

Αποθηκεύστε στο διαδίκτυο (on-line) τα έγγραφα και φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιονδήποτε υπολογιστή και να τα μοιραστείτε με άλλους. Έχετε στη διάθεσή σας 15 GB αποθηκευτικού χώρου που προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης.
Δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικών, κοινόχρηστων, και δημόσιων φακέλων.
Αποθηκεύστε τα έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας, έτσι ώστε να μπορεί να προσπελαστούν από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και να μοιραστούν με άλλους.

 


 

banner 0

Η Στολή 4

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η στολή κάθε τμήματος καθώς και μία σχετική εικόνα για να ξέρετε που ράβεται κάθε σήμα.

Είμαι Βαθμοφόρος 0

Δελτία Εκδρομών 2

Από το σημείο αυτό μπορείτε να μεταφορτώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή Δελτίου Εκδρομής

tdx_word2 Δελτίο Ημερήσιας Εκδρομής
tdx_word2 Δελτίο Διήμερης Εκδρομής
icon_acrobat

Κανονισμός: Ασφαλείας και Διοικητικών θεμάτων Προσκοπικών δράσεων

 

 

Μετά τη συμπλήρωση του εντύπου, θα παρακαλούσαμε να αποστείλετε ένα αντίγραφο (σε ηλεκτρονική μορφή) στο διαχειριστή της ιστοσελίδας αυτής προκειμένου να προβεί στην ανάρτηση της.

Φάκελοι Κατασκηνώσεων 0

Από το σημείο αυτό μπορείτε να μεταφορτώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή φακέλου κατασκήνωσης

tdx word2 Φάκελος Κατασκήνωσης
tdx word2 Ποσοτολόγιο Τροφίμων – Διαιτολόγιο Κατασκήνωσης
icon acrobat

Κανονισμός: Ασφαλείας και Διοικητικών θεμάτων Προσκοπικών δράσεων

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο συμπληρωμένος φάκελος, θα πρέπει να υποβληθεί πέντε (5) εβδομάδες ΠΡΙΝ από την ημερομηνία έναρξης της υποβαλλόμενης κατασκήνωσης

Μετά τη συμπλήρωση του φακέλου, θα παρακαλούσαμε να αποστείλετε ένα αντίγραφο (σε ηλεκτρονική μορφή) στο διαχειριστή της ιστοσελίδας αυτής προκειμένου να προβεί στην ανάρτηση της .

 

Π.Ε. 3

Χρήσιμο Υλικό 0

Βαθμοφόροι σε όλη την Ελλάδα που μοιράζονται την δίψα για δουλειά, αναγνωρίζουν την ανάγκη για καλή και συνεχή ενημέρωση.

Μετά από χρόνια έρευνας και συλλογής CD σχολών καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με το απαραίτητο υλικό για κάθε βαθμοφόρο ανεξαρτήτου κλιμακίου. Παραθέτουμε παρακάτω τα πλέον απαραίτητα ή χρήσιμα για την υλοποίηση του Προσκοπικού έργου.

Πολλά από τα έντυπα που θα βρείτε παρακάτω αποτελούν προσωπική δουλειά βαθμοφόρων με μεράκι, οι οποίοι δυστυχώς δεν μνημονεύονται, και όχι ίσως επίσημα έντυπα του Σ.Ε.Π. αλλά για να βρίσκονται εδώ σίγουρα εμείς τα θεωρούμε χρήσιμα.

 

 

Κανονισμοί 32

Οι Κανονισμοί του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων είναι τα κείμενα που καθορίζουν τους όρους και τον τρόπο με τον οποίον παίζουμε το Προσκοπικό παιχνίδι σε όλες της γειτονιές της Ελλάδας και σε όλες τις εκφράσεις της δραστηριότητάς μας, ως Ενήλικα αλλά και ως ανήλικα Μέλη.

Οι Κανονισμοί απορρέουν από τον Οργανισμό του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, που είναι το κείμενο με το οποίο αναγνωρίζει η Ελληνική Πολιτεία τις Αρχές του Προσκοπισμού, όπως καθορίζονται από την παγκόσμια διακήρυξη των Αρχών του Προσκοπισμού και τις αποφάσεις των Οργάνων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

 

ΕΚΣ 0

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…